Vacuum Hack Reduce Dust

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Πριν από χρόνια ανακάλυψα τον τέλειο τρόπο για να μειώσω τη σκόνη στο σπίτι μου. Αυτό το ένα hack κενού αλλάζει το παιχνίδι και είναι εύκολο να το κάνετε. Το καθάρισμα των σπιτιών μας δεν είναι πάντα εύκολο. Επομένως, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε συντομεύσεις και εισβολές για να το κάνετε πιο γρήγορο και ευκολότερο.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε ένα απλό hack κενού που κάνει ακριβώς αυτό.

    Vacuum Hack Reduce Dust

Ένα vacuum hack που μοιράζεστε με όλους

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Οι περισσότεροι από εμάς σκουπίζουμε με ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα. Είτε επειδή έχουμε κατοικίδια ζώα που πετούν, παιδιά που πέφτουν τροφή είτε η τυπική σκόνη και βρωμιά της καθημερινής ζωής, το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα είναι μια καθημερινή αγγαρεία με την οποία ασχολούμαστε όλοι.

Από τη δική μου Ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας με stick Samsung Bespoke Jet με Clean Station, ο καθαρισμός είναι παιχνιδάκι. Μου άρεσε τόσο πολύ που αγόρασα δύο – ένα κάτω και ένα στον επάνω όροφο. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα στο παρελθόν, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κάνετε, ειδικά αυτή. Πραγματικά αλλάζει το παιχνίδι όταν πρόκειται να κρατήσω το σπίτι μου καθαρό.

Επιπλέον, εάν θέλετε να απολυμάνετε ενώ κάνετε ηλεκτρική σκούπα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη φορητή ηλεκτρική σκούπα UVC της Raycop Go. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητο να απολυμάνετε και να καθαρίσετε το σπίτι σας. Ευτυχώς, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την ηλεκτρική σκούπα Raycop Go Portable UVC. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα σπίτια μας είναι καθαρά και απολυμανμένα. Επιπλέον, μπορείτε να καθαρίσετε με ασφάλεια το τηλέφωνο, το κάθισμα του αυτοκινήτου και του αεροπλάνου, το δωμάτιο ξενοδοχείου, τις αποσκευές σας και πολλά άλλα.

Raycop Go απολυμάνετε και καθαρίστε

Είστε έτοιμοι για το καλύτερο hack ηλεκτρικής σκούπας;

Ανεξάρτητα από τον τύπο της ηλεκτρικής σκούπας που διαθέτετε, όλες συνοδεύονται από καλάθια σκόνης που χρειάζονται καθάρισμα. Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα σε αυτό είναι η σκόνη που φουντώνει κατά το άδειασμα. Φυσικά όλοι το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο. Ανοίγουμε το μπιτόνι, ανοίγουμε το καπάκι του σκουπιδοτενεκέ μας και πετάμε!

Φυσικά, εκεί μπαίνει το χάος, με τη σκόνη να σκάει παντού. Λοιπόν, δεν χρειάζεται πια να είναι έτσι! Μόλις μάθετε αυτό το hack της ηλεκτρικής σκούπας για να μειώσετε τη σκόνη, δεν θα επιστρέψετε ποτέ στο ακατάστατο παρελθόν.

Έτσι το μόνο που κάνετε είναι πιάσε μια χαρτοπετσέτα και φρόντισε να είναι ωραία και υγρή. Στη συνέχεια, το τοποθετείτε στον κάδο απορριμμάτων σας ή σε μια πλαστική σακούλα και αδειάζετε το περιεχόμενο πάνω από τη βρεγμένη χαρτοπετσέτα. Κάνοντας αυτό θα διασφαλίσετε ότι η σκόνη και η βρωμιά θα κολλήσουν στο βρεγμένο χαρτί και θα παραμείνουν στη θέση τους.

Προτιμώ να χρησιμοποιώ πλαστική σακούλα για ψώνια, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον κάδο απορριμμάτων σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε κάτω μια υγρή χαρτοπετσέτα και είστε έτοιμοι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πόσο εύκολα αυτό το hack ηλεκτρικής σκούπας μειώνει τη σκόνη στο σπίτι σας. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε μια άλλη υγρή χαρτοπετσέτα πάνω από το περιεχόμενο και να παγιδεύσετε τη σκόνη και τη βρωμιά ενδιάμεσα. Μου αρέσει να το κάνω αυτό γιατί εμποδίζει τη σκόνη να πάει οπουδήποτε.

Μοιραστείτε αυτό το εργαλείο καθαρισμού με όλους!

Είμαι βέβαιος ότι αυτό το hack κενού είναι δημοφιλές, αλλά δεν έχω δει κανέναν φίλο ή οικογένεια να το χρησιμοποιεί ακόμα. Γι’ αυτό το μοιράζομαι μαζί σας για να μειώσετε επιτέλους τη σκόνη που απλώνετε στο σπίτι σας. Επιπλέον, είναι πολύ υγιεινό συναίσθημα να ξέρεις ότι δεν ανακατανέμω τη βρωμιά που προσπάθησα τόσο σκληρά για να καθαρίσω από την αρχή.

Στην ιδανική περίπτωση, χρησιμοποιείτε τη βρεγμένη χαρτοπετσέτα κάθε φορά που χρειάζεται να καθαρίσετε το κάνιστρο της ηλεκτρικής σας σκούπας και δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ξανά την ιπτάμενη σκόνη και τα υπολείμματα. Σε τελική ανάλυση, αν μπορούμε να κάνουμε μια απλή εργασία για να διατηρήσουμε τα σπίτια μας πιο καθαρά, αξίζει τον κόπο, και αυτό το hack της ηλεκτρικής σκούπας είναι ακριβώς αυτό!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει επίσης όλες τις τεχνολογίες καθαρισμού οικιακής χρήσης! Και αν γνωρίζετε τυχόν αμυχές καθαρισμού και θέλετε να τις μοιραστούμε, ενημερώστε μας.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

Αυτό το One Hack με κενό θα μειώσει δραματικά τη σκόνη - Sassy Townhouse Living
Καθαρισμός αμυχών

Εάν απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα ενός καθαρού σπιτιού, αυτές οι αμυχές καθαρισμού θα σας προσφέρουν πολλή διασκέδαση και θα μειώσουν τον χρόνο που αφιερώνετε στον καθαρισμό. Ας είμαστε ειλικρινείς. Κανείς δεν θέλει να περνάει όλη μέρα τακτοποιώντας ή οργανώνοντας, αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται.

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Paylaşın