anxiety scripture wall art

Τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκα με το σχεδιασμό νέων μοτίβων για καλύμματα μαξιλαριού και θήκες τηλεφώνου. Επιπλέον, ξεκίνησα μια σειρά έργων τέχνης τοίχου σε σενάριο σε καθαρό στυλ αγροικίας. Τα εδάφια της Βίβλου συνδυάζονται με ένα απλό σχέδιο με το χέρι σε έναν ουδέτερο κρεμ καμβά. Εάν σας αρέσει να κρεμάτε εμπνευσμένα μηνύματα στον τοίχο σας, μπορεί να σας ενδιαφέρουν μερικοί από τους στίχους που έχω επιλέξει. Μου αρέσει να ανεβάζω κείμενα που χρησιμεύουν ως μια καλή υπενθύμιση για μερικά από τα πιο σημαντικά μηνύματα. Η συλλογή μου ξεκίνησε με τέσσερα δημοφιλή εδάφια της Αγίας Γραφής και καλωσορίζω προτάσεις για άλλες γραφές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Το κατάστημά μου Etsy, Κλαδί και Tweets, είναι αρκετά καινούργιο, αλλά έχω αρκετά είδη προς πώληση. Για παράδειγμα, οι πιο πρόσφατοι είναι αυτοί οι γραφικοί καμβάδες τοίχου. Έχω πολλά σχέδια για μαξιλαροθήκες, θήκες τηλεφώνου και επίσης μερικές εμπνευσμένες κούπες. Η έμπνευσή μου για τα σχέδιά μου προέρχεται από τη ζωή στην καμπίνα και διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται στη φύση. Δημιουργώ πολύχρωμα μοτίβα και σχέδια που ταιριάζουν καλά με μια ποικιλία σχεδίων σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων ρουστίκ και στυλ αγροικίας.

Εδώ είναι η συλλογή των καμβάδων μου με στίχους της Βίβλου στον τοίχο που έχω μέχρι στιγμής.

Τέσσερα σχέδια τοίχων με τις Αγίες Γραφές

Fear Bible Verse Wall Art

φόβος γραφική τέχνη τοίχου

«Ρίξε πάνω του όλες τις φροντίδες σου, γιατί νοιάζεται για σένα». 1 Πέτρου 5:7

Είναι πάντα καταπραϋντικό να διαβάζεις τη γραφή σχετικά με τη μεταφορά του φόβου σε Αυτόν. Πολλοί από εμάς τείνουμε να παγιδευόμαστε σε όλες τις ανησυχίες και τα άγχη της ζωής. Μπορεί εύκολα να καταλάβει το μυαλό μας, κάτι που δεν είναι υγιές για κανέναν. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφεθούμε και να εμπιστευθούμε στον Θεό. Είναι εκπληκτικό πόση ειρήνη φέρνει αυτό.

Καμβάς Fruts of the Spirit

καρποί του πνεύματος γραφή τοίχου τέχνης

Αγάπη, χαρά, ειρήνη, υπομονή, καλοσύνη, καλοσύνη, πίστη, πραότητα και εγκράτεια. Αυτοί οι καρποί του Πνεύματος βρίσκονται στους Γαλάτες 5:22-23. Η εμφάνιση των φρούτων είναι περισσότερο έλεγχος χαρακτήρα. Δείχνω αυτά τα φρούτα; Αν όχι, ξέρω ότι πρέπει να κάνω λίγο αυτοστοχασμό για να μάθω γιατί. Μπορεί να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος στον εαυτό μου παρά στον Θεό.

Αγαπημένος καμβάς τοίχου με στίχους της Βίβλου

αγαπώ τον καμβά τοίχου με στίχους της Βίβλου

«Αγάπα τον Κύριο τον Θεό σου με όλη σου την καρδιά και με όλη σου την ψυχή και με όλη τη δύναμή σου». — Μάρκος 12:30

Όταν πρόκειται για αυτό, το να αγαπάς τον Θεό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείς. Μόλις εκχύσεις την καρδιά σου σε Αυτόν, όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους. Γι’ αυτό είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη εντολή. Όταν εστιάζουμε ολοκληρωτικά στον Θεό, ο τρόπος που ζούμε θα ακολουθεί το θέλημά Του.

Γραφική τέχνη τοίχου για την εμπιστοσύνη

εμπιστευτείτε την τέχνη του τοίχου με στίχους της Βίβλου

«Εμπιστεύσου στον Κύριο με όλη σου την καρδιά και μη στηρίζεσαι στη δική σου κατανόηση. Αναγνώρισε Τον σε όλους σου τους δρόμους και θα ευθυγραμμίσει τα μονοπάτια σου». — Παροιμίες 3:5-6

Αν δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στη ζωή μας ή γιατί έχουμε τις προκλήσεις που έχουμε, πρέπει να εμπιστευόμαστε τον Θεό. Έχει ένα σχέδιο και θέλει τελικά να τον βρούμε και να τον εμπιστευτούμε. Οι πιθανότητες είναι ότι χρησιμοποιεί αυτό που περνάμε για να μας διαμορφώσει σε αυτό που θέλει για εμάς. Όταν σταματάμε να προσπαθούμε να πιέσουμε το δρόμο μας σε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς, είναι πολύ λυτρωτικό να βλέπουμε πού μας οδηγεί ο Θεός.

Paylaşın