diy fall porch sign

Είχατε ποτέ τη διάθεση να φτιάξετε κάτι αλλά δεν είστε σίγουροι τι να φτιάξετε; Αυτό μου συμβαίνει αρκετά συχνά. Όταν συμβαίνει, σημαίνει να κάνουμε μια μικρή βόλτα στο γκαράζ ή στο υπόστεγο μας. Δεδομένου ότι τόσα πολλά από τα έργα μου περιστρέφονται γύρω από την επαναχρησιμοποίηση όσων έχω, μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε όλα τα παλιά σκουπίδια/θησαυρούς μας για να εμπνευστείτε. Αυτό ακριβώς έκανα πριν το φτιάξω Φθινοπωρινό σημάδι βεράντας DIY.

Συνήθως έχουμε μια ωραία ποσότητα σκραπ ξύλου στο γκαράζ μας. Ο σύζυγός μου θέλει να κρατά πολλά από τα ξύλα του και πάντα αναρωτιέμαι αν πρέπει πραγματικά. Αλλά σε τέτοιες στιγμές, χαίρομαι που έχουμε αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Είναι πάντα μια λεπτή γραμμή με την εξοικονόμηση πραγμάτων. Δεν μου αρέσει να αποταμιεύω πολλά, αλλά το να πετάω κάτι είναι στην πραγματικότητα μια εγγύηση ότι θα το χρειαστώ αργότερα!

Για αυτό το έργο βρήκα αμέσως μερικά τμήματα 2×4. Αυτό με ενέπνευσε να φτιάξω μια πινακίδα πτώσης για την μπροστινή μας βεράντα. Ήμουν έτοιμος να διακοσμήσω ξανά τη βεράντα μας για την φθινοπωρινή σεζόν, οπότε μια νέα πινακίδα θα ήταν ωραία. Έχω επίσης ένα δοχείο με παλιές μπάλες του μπιλιάρδου στο δωμάτιο χειροτεχνίας μου που πέθαινα να το χρησιμοποιήσω. Διάλεξα λοιπόν τρία σε κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο για να τα ενσωματώσω κάπως στο πιάτο μου. Αυτό που κατέληξα ήταν ένα ρουστίκ πιάτο με παιχνιδιάρικο χρώμα. Θα σας δείξω πόσο εύκολο ήταν να συναρμολογήσετε αυτό το DIY φθινοπωρινό σημάδι βεράντας.

Σχετικά: 100 έξυπνες ρήσεις για ξύλινες επιγραφές

Φθινοπωρινό σημάδι βεράντας DIY

diy φθινοπωρινή βεράντα

Ένας από τους λόγους που μου αρέσουν οι ρουστίκ χειροτεχνίες είναι επειδή τείνουν να είναι απλές και δεν χρειάζεται να είναι τέλειες. Σας δίνει τόση ελευθερία να δημιουργείτε απλά χωρίς να χρειάζεται να ακολουθείτε πολλούς κανόνες. Για αυτό το φθινοπωρινό σχέδιο, χρησιμοποίησα το ξύλινο εργαλείο μου για να γράψω το ελεύθερο χέρι μου. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μια τεχνική μεταφοράς στένσιλ ή γραμμάτων, αλλά τελικά αποφάσισα να τη διατηρήσω απλή, ώστε να φαίνεται πιο ρουστίκ. Σκέφτηκα ότι οι μπάλες της πισίνας θα μπορούσαν να τοποθετηθούν μεταξύ των σανίδων για να προσθέσουν λίγο φθινοπωρινό χρώμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο καύσης ξύλου για γράμματα πινακίδων

στυλό καύσης ξύλου για επιγραφή

Τα περισσότερα κιτ εργαλείων καύσης ξύλου προσφέρουν πολλές συμβουλές για το εργαλείο. Για τα σημάδια, θέλετε τα γράμματά σας να είναι αρκετά παχιά για να διαβάζουν τα λόγια σας ευανάγνωστα. Μου αρέσει να ξεκινώ με τη μύτη μου για να παρακολουθώ τα χειρόγραφα γράμματά μου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το ίδιο tip, μπλοκάρω λίγο τα γράμματα. Ανάλογα με το πάχος των γραμμάτων σας, μπορείτε να τα γεμίσετε με την ίδια μύτη ή να χρησιμοποιήσετε μια πιο χοντρή μύτη. Τα γράμματά μου ήταν ακόμα αρκετά λεπτά, οπότε χρησιμοποίησα τη μύτη για το μεγαλύτερο μέρος του.

Για πιο σκληρά ξύλα, ίσως χρειαστεί να γράψετε πιο αργά με τον καυστήρα ξύλου. Χρειάζεται μεγαλύτερη επαφή για να καεί. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τα γράμματά σας μερικές φορές και να δοκιμάσετε διαφορετικές ταχύτητες και πιέσεις για να δείτε τι σας δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τύπο του ξύλου σας.

Σχετικό: Φτιάξτε ένα αναμνηστικό συνταγής με ξύλα σε ξύλο κοπής

Πώς να στερεώσετε μπάλες μπιλιάρδου σε ξύλο

πώς να στερεώσετε μπάλες μπιλιάρδου σε ξύλο

Μου αρέσουν τα πειράματα που λειτουργούν! Η τοποθέτηση μιας μπάλας μπιλιάρδου σε ξύλο φαινόταν σαν ένα έργο που θα απαιτούσε μια πρέσα τρυπανιού και ίσως ένα εργαλείο κλωστής. Ωστόσο, επειδή αυτό το έργο ήταν για μένα και πραγματικά δεν είχα τίποτα να χάσω, δοκίμασα μια από τις αγαπημένες μου κόλλες.

Καθώς κρεμούσα ένα λεπτό τούβλο στην ξύλινη καμπίνα μας, ανακάλυψα μια κόλλα κατασκευής που αγαπώ απόλυτα. Είναι το Loctite Power Grab που κρατάει σχεδόν αμέσως. Έτσι, ενώ είχα τις αμφιβολίες μου ότι ένα ομαλό αντικείμενο κύλισης θα κολλούσε πραγματικά σε οτιδήποτε χωρίς βίδες, δοκίμασα λίγο Loctite Power Grab σε ένα σωλήνα.

Πρώτα κόλλησα κάθε μπάλα στη θέση του στο πάνω μέρος του κάτω πίνακα. Κρατούσα την κάθε μπάλα για λίγα δευτερόλεπτα και όταν την άφησα η μπάλα έμενε στη θέση της. Τέλειος!

Τι να μην κάνεις

Στη συνέχεια, επειδή μου αρέσει να βλέπω το τελικό αποτέλεσμα, έβαλα μια ταμπόντα κόλλας σε κάθε ένα από τα πάνω μέρος των μπάλων. Αυτό έγινε πριν αφήσω την κόλλα να στεγνώσει στην κάτω πλευρά. Δεν είναι καλή ιδέα! Έπειτα τοποθέτησα τον επάνω πίνακα πάνω από τις μπάλες. Οι μπάλες κύλησαν λίγο σε εκείνο το σημείο και ήταν δύσκολο να ευθυγραμμίσω το ξύλο με τέτοιο τρόπο που νόμιζα ότι θα καθόταν σταθερά. Για μια στιγμή ένιωσα σαν να έπαιζα να στοιβάζω παιχνίδια με τα εγγόνια μου και να περιμένω να πέσει όλο το πράγμα. Μάθημα λοιπόν, κάντε υπομονή και περιμένετε να στεγνώσει η κάτω κόλλα!

Καλύτερη λύση

Κατέληξα να τα διαλύσω όλα και να ξεκινήσω από την αρχή γιατί ενώ το δούλευα πριν καταλάβω ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να το κάνω με τις σανίδες και τις μπάλες επίπεδες στο τραπέζι. Επειδή η κόλλα πήζει τόσο γρήγορα, δεν χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσω σφιγκτήρες όσο στέγνωνε.

Με κομμένη την ανάσα πήγα να ελέγξω ολόκληρη τη διαμόρφωση της πλακέτας την επόμενη μέρα. Πρώτα, χάρηκα που είδα ότι η κόλλα στέγνωσε καθαρά! Τότε δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο στιβαρό κατέληξε να είναι. Αισθάνομαι εξαιρετικά ασφαλής και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γιατί σκέφτομαι άλλα έργα, χρησιμοποιώντας μπάλες πισίνας!

Σχετικά: 100 Εύκολα Έργα Διακόσμησης Φθινοπώρου

Απλό και ρουστίκ φθινοπωρινό σημάδι βεράντας

πτώση συγκομιδή βεράντα σημάδι

Έτσι, η βεράντα μου φαίνεται τώρα λίγο πιο γιορτινή για την εποχή. Έχω απόλυτη σιγουριά ότι αυτό θα μείνει μαζί για πολύ καιρό! Εάν η κόλλα Power Grab μπορεί να κρατήσει τούβλα στον τοίχο, υποθέτω ότι δεν είναι περίεργο ότι θα κρατούσε επίσης τον σχηματικό μου πύργο της εποχικής διασκέδασης!

φθινοπωρινή βεράντα με σημάδι DIY
κολοκύθα μπάλωμα φθινόπωρο σημάδι
φθινοπωρινή βεράντα

Paylaşın