13 DIY διακοσμητικές χειροτεχνίες με νιφάδες χιονιού για να διακοσμήσετε το σπίτι σας αυτόν τον χειμώνα

Το καλύτερο μέρος του χειμώνα είναι να μπορείτε να κοιτάξετε έξω και να παρακολουθήσετε τις όμορφες μεγάλες νιφάδες χιονιού να κατεβαίνουν νωχελικά για να ξεκουραστούν στο έδαφος. Είναι τόσο άνετο να μπορείς να παρακολουθείς τη χειμερινή παράσταση από την άνεση ενός ζεστού σπιτιού. Δεδομένου ότι δεν χιονίζει κάθε μέρα, τουλάχιστον τους περισσότερους χειμώνες, μπορεί να είναι ωραίο να φέρετε αυτή την εμφάνιση σε εσωτερικούς χώρους. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα φτιάχνοντας τις δικές σας νιφάδες χιονιού. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από χειροτεχνίες στολιδιών με νιφάδες χιονιού DIY για να διαλέξετε. Και αν δεν έχετε πολύ χρόνο, μην ανησυχείτε! Όλες αυτές οι χειροτεχνίες μπορούν να γίνουν σε λιγότερο από μία ώρα ή ακόμα και σε πέντε λεπτά.

Τα σπιτικά στολίδια με νιφάδες χιονιού είναι τόσο διασκεδαστικά για να τα φτιάξετε το χειμώνα. Την περίοδο των Χριστουγέννων είναι ωραίο να κρεμαστούν στο δέντρο. Αλλά και μετά τα Χριστούγεννα μπορείτε να τα κρεμάτε σε παράθυρα, πόμολα ή γάντζους όλη τη χειμερινή περίοδο. Υπάρχουν πολλές χειροτεχνίες για στολίδια με νιφάδες χιονιού που χρησιμοποιούν πράγματα όπως κλαδιά, κουμπιά, μπαστούνια φρυγανιών, ακόμη και ρολά χαρτιού υγείας. Αυτή η συλλογή από DIY στολίδι νιφάδα χιονιού Η χειροτεχνία περιλαμβάνει όλα αυτά και περισσότερα. Με όλες τις επιλογές, θα πρέπει να έχετε ήδη κάτι διαθέσιμο για να δοκιμάσετε ένα από αυτά. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος ανακύκλωσης!

Ως παιδί μου άρεσε να φτιάχνω νιφάδες χιονιού από χαρτί. Αυτές οι χειροτεχνίες με στολίδια με νιφάδες χιονιού είναι εξίσου διασκεδαστικές, αλλά έχουν λίγο πιο διαρκή δύναμη. Είναι επίσης αρκετά ωραία για χρήση για διακόσμηση σπιτιού. Η κατασκευή νιφάδων χιονιού σίγουρα δεν είναι μόνο για παιδιά! Το ωραίο είναι ότι δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες για να φτιάξεις μια νιφάδα χιονιού. Κάθε μεμονωμένη νιφάδα χιονιού πρέπει να έχει τον δικό της χαρακτήρα, όπως ακριβώς και οι νιφάδες χιονιού που βρίσκετε στη φύση.

χειροτεχνία στολίδι νιφάδα χιονιού

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους προς επιλεγμένα προϊόντα. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω ενός από τους συνδέσμους, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Πώς να φτιάξετε μια χάρτινη νιφάδα χιονιού

Πριν ασχοληθώ με όλα τα στολίδια για νιφάδες χιονιού που είναι φτιαγμένα από άλλα υλικά εκτός από χαρτί, ήθελα να σας δείξω ένα σεμινάριο για χάρτινες νιφάδες χιονιού ή μετάλλια που ξεπερνούν τις μέσες νιφάδες χιονιού που μπορεί να θυμόσαστε ως παιδί. Αυτές οι χάρτινες νιφάδες χιονιού είναι ένας συνδυασμός από περίπλοκα κοψίματα και πτυχώσεις για να δημιουργήσουν μια πιο παχιά υφή σαν ακορντεόν.

πώς να φτιάξετε μια νιφάδα χιονιού από χαρτί
Αυτοδιδασκαλίας: Ένα ύφασμα σκύλου

Κρεμάστε αυτές τις όμορφες νιφάδες χιονιού από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το τζάμι ή τα παράθυρά σας. Απλώς συνδέστε ένα κομμάτι πετονιάς ή πετονιάς για να τα κρεμάσετε.

Στολίδια με νιφάδες χιονιού

κλαδί νιφάδες χιονιού
Οδηγός: Πώς να φτιάξετε μια νιφάδα χιονιού από κλαδιά

Ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξετε μια ρουστίκ νιφάδα χιονιού είναι να χρησιμοποιήσετε κλαδιά. Μπορείτε να φτιάξετε όλα τα είδη στυλ σε πολλά διαφορετικά μεγέθη. Απλώς κόψτε μερικά κλαδάκια στο μέγεθος και βάλτε τα μαζί σε ένα μοτίβο που σας κάνει λογικό. Χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα ή σπάγκο για να κρατήσετε όλα τα κλαδάκια μαζί. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε στολίδια όπως κουμπιά, χάντρες ή κοσμήματα για να τα κάνετε πραγματικά να λάμπουν.

Τα λεπτά κλαδιά δημιουργούν μια πιο λεπτή νιφάδα χιονιού, αλλά αν θέλετε κάτι μεγαλύτερο ή πιο ανθεκτικό, τα μικρά κλαδιά θα λειτουργήσουν επίσης. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε κλαδιά ή κλαδιά, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε ένα μικρό πακέτο.

ΑΓΩΝΙΣΤΕ ΚΛΑΔΙΑ ΣΥΜΥΔΑΣ

Snowflake From Knots

κουμπί στολίδι νιφάδα χιονιού
Οδηγός: Στολίδι χειροτεχνίας με νιφάδες χιονιού

Μιλώντας για κουμπιά, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό σχέδιο νιφάδας χιονιού σχεδόν εξ ολοκλήρου από κουμπιά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι πρώτα να φτιάξετε μια βάση για να κολλήσετε τα κουμπιά. Χρησιμοποίησα πάλι κλαδάκια, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μπαστούνια ή καθαριστικά σωλήνων ως βάση. Αλλάξτε το μέγεθος των κουμπιών σας για να δημιουργήσετε ένα πιο ενδιαφέρον σχέδιο. Μπορείτε επίσης να παίξετε με διάφορα χρωματιστά κουμπιά για να συντονιστείτε με τα υπόλοιπα στολίδια σας.

ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Σχετικά: Ιδέες χειμερινής διακόσμησης μετά τα Χριστούγεννα

Στολίδι με νιφάδα χιονιού

diy μανταλάκι νιφάδα χιονιού στολίδι
ΔΕΙΤΕ: Ιδέες για DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αυτό το στολίδι με νιφάδα χιονιού χρησιμοποιεί μανταλάκια που αφαιρούνται. Στη συνέχεια ενώνονται ξανά και χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα διασκεδαστικό χειμερινό σχέδιο. Αυτά τα μανταλάκια είναι χρωματιστά για πιο φινιρισμένη και ρουστίκ εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να τα βάψετε λευκά και να προσθέσετε glam dust για να τα κάνετε αστραφτερά λευκά, όπως το πραγματικό χιόνι.

ΤΙΜΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Νιφάδες χιονιού με ραβδιά Popsicle

νιφάδες χιονιού φτιαγμένες από μπαστούνια φρυγανιών
ΔΕΙΤΕ: Πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με μπαστουνάκια φρούτων

Νομίζω ότι έφτιαχνα μπαστουνάκια και από παιδί. Ωστόσο, δεν ήταν τίποτα σαν αυτό! Είναι απίστευτο τι σχέδια μπορείς να βρεις χρησιμοποιώντας απλά μπαστούνια φρυγανιών. Επίσης μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός του φυσικού στικ με το λευκό βαμμένο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΓΩΤΣΙΚΑ

Σελίδα βιβλίου Στολίδι νιφάδα χιονιού

σελίδα βιβλίου στολίδι νιφάδα χιονιού
ΔΕΙΤΕ: 30+ Σπιτικά Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Εντάξει, λοιπόν, οι σελίδες βιβλίων είναι τεχνικά χάρτινες, αλλά αυτή δεν είναι η τυπική σας χάρτινη νιφάδα χιονιού! Η ύφανση των παχιών στρωμάτων των σελίδων δημιουργεί μια νιφάδα χιονιού που μπορείτε να εμφανίσετε ξανά και ξανά. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ περίπλοκος και φαίνεται ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος και υπομονή για να ολοκληρωθεί.

DIY ξύλινες νιφάδες χιονιού

στολίδι με καμένο ξύλο νιφάδα χιονιού
ΔΕΙΤΕ: 30+ Σπιτικά Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά

Εάν έχετε ένα εργαλείο καύσης ξύλου, αυτό το στολίδι με νιφάδα χιονιού θα ήταν ένα συμπληρωματικό στοιχείο. Λατρεύω την εμφάνιση των ξύλινων σχεδίων σε μικρά ή μεγάλα κομμάτια ξύλου. Είναι ένας μοναδικός και ρουστίκ τρόπος για να φτιάξετε ένα DIY στολίδι από νιφάδα χιονιού.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΕΤΑΣ ΞΥΛΟΥ Και ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗΣ ΞΥΛΟΥ

Σχετικά: Μια συλλογή από χειμερινούς μανδύες

Καθαριστικό σωλήνων Snowflakes

στολίδια νιφάδα χιονιού καθαριστικό σωλήνα
ΔΕΙΤΕ: Απλές χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες για να φτιάξετε

Κρεμάστε αυτές τις νιφάδες χιονιού από μια γιρλάντα ντυμένη πάνω από ένα τζάμι ή στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Γίνονται εύκολα, οπότε μπορείτε να φτιάξετε πολλά από αυτά. Θα ήταν επίσης υπέροχα για δώρο toppers αντί να αγοράζουν φιόγκους.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΩΛΗΝΩΝ

Ρολό χαρτιού υγείας Snowflakes

νιφάδα χιονιού από χαρτί υγείας
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ: Δημιουργίες Woli

Εάν αποθηκεύετε ρολά χαρτιού υγείας για χειροτεχνίες, εδώ είναι ένα άλλο υπέροχο έργο για αυτούς. Είναι μια άλλη απλή χειροτεχνία που μπορεί γρήγορα να σας χαρίσει χειμερινή διακόσμηση. Αυτά θα φαίνονται επίσης υπέροχα κρεμασμένα από ένα τζάμι.

Στολίδι με ξύλινη χάντρα με νιφάδα χιονιού

ξύλινη χάντρα στολίδι νιφάδα χιονιού
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ: Tinsel And Trim

Έχω δει νιφάδες χιονιού με χάντρες φτιαγμένες από πολύχρωμες χάντρες και καθαριστικά σωλήνων. Ωστόσο, αυτό είναι το αγαπημένο μου στολίδι με χάντρες από νιφάδα χιονιού. Η χρήση ξύλινων χάντρες και σχοινιού δίνει μια ωραία ουδέτερη, κομψή και ρουστίκ κομψή εμφάνιση.

ΑΓΟΡΑ ΞΥΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ

Σχετικά: ρουστίκ χειροτεχνίες χιονάνθρωπου

Χάντρες νιφάδα χιονιού DIY

diy στολίδι με χάντρες νιφάδα χιονιού
Αυτοδιδασκαλίας: Ρυθμοί παιχνιδιού

Αν σας αρέσει το χάντρες και προτιμάτε λίγο περισσότερο γκλίτερ, αυτό το στολίδι με νιφάδα χιονιού είναι για εσάς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα συρμάτινο σχήμα νιφάδας χιονιού και μερικές όμορφες κρυστάλλινες χάντρες. Αυτά θα φαίνονται όμορφα σε ένα δέντρο με τα φώτα να αντανακλούν μέσα τους.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΗΜΑ ΣΧΗΜΑ ΧΙΟΝΙΦΑΔΑΣ

Κομμένο στολίδι με νιφάδα χιονιού

νιφάδα χιονιού κομμένα στολίδι
Αυτοδιδασκαλίας: Ο κόσμος των γραμματοσήμων της Crafty Maria

Με ένα στιβαρό χαρτόνι μπορείτε να φτιάξετε περίπλοκες νιφάδες χιονιού που θα διαρκέσουν για χρόνια. Η χρήση μιας κοπής με μήτρα κάνει το κόψιμο του σχεδίου της νιφάδας χιονιού παιχνιδάκι. Παίξτε επίσης με γκλίτερ και μοτίβα χαρτιά. Εάν δεν έχετε εργαλεία για να κόψετε τις δικές σας μήτρες, μπορείτε απλά να αγοράσετε προκομμένες νιφάδες χιονιού για να τις συνδυάσετε σε μια τρισδιάστατη νιφάδα χιονιού με πτυχώσεις και κόλλα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΧΙΟΝΙΦΑΔΕΣ

Πώς να πλέκω με βελονάκι ένα στολίδι με νιφάδα χιονιού

Στολίδι DIY βελονάκι με νιφάδα χιονιού
Εξήγηση βίντεο: Crochetpedia

Η σκέψη των κροσέ νιφάδων χιονιού που κρέμονται από ένα δέντρο δίνει μια τόσο ζεστή και νοσταλγική αίσθηση. Δείτε το βήμα προς βήμα σεμινάριο για να δείτε πώς γίνεται αυτό.

Επόμενο: Χριστουγεννιάτικα στολίδια από παλιά κοσμήματα

Paylaşın