diy wood slice coasters

Έχω στην κατοχή μου πολλούς διαφορετικούς τύπους σουβέρ όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσα σε σουβέρ από πλακάκι, πέτρα, δέρμα και ξύλο, νομίζω ότι έχω εξαντλήσει όλα τα αγαπημένα μου υλικά. Ωστόσο, αυτά στα οποία επιστρέφω συνέχεια είναι τα ξύλινα σουβέρ μου. Τα έφτιαξα πριν χρόνια και αντέχουν τόσο καλά. Οι ξύλινες φέτες είναι επίσης η τέλεια εμφάνιση για την καμπίνα μας.

Είναι επίσης τόσο εύκολο να γίνουν. Όταν έφτιαξα το δικό μου έκοψα ένα κούτσουρο πεύκου σε φέτες πάχους μεταξύ 1/4 ίντσας και 1/2 ίντσας. Ωστόσο, τώρα μπορείτε εύκολα να βρείτε τέτοιους στρογγυλούς ξύλινους δίσκους σε οποιοδήποτε κατάστημα χειροτεχνίας. Αν λοιπόν δεν θέλετε να μπείτε στον κόπο να κόψετε τα δικά σας δωρεάν, μπορείτε να τα αγοράσετε.

Ξύλινα σουβέρ DIY

Δεν χρειάστηκε να αντικαταστήσω ή να προσθέσω στα ξύλινα σουβέρ μου από τότε που τα έφτιαξα. Τώρα λοιπόν, αν θέλω να φτιάξω περισσότερα, είναι να μοιράσω σετ ως δώρα.

Σκέφτομαι να προσθέσω σφραγισμένες εικόνες ή ένα σχέδιο με καύση ξύλου σε ένα σετ ξύλινων σουβέρ αφού έχω δει αρκετά από αυτά. Είναι μια ωραία επιλογή στυλ, αλλά τελικά προτιμώ την απλή, ρουστίκ εμφάνιση. Θα ήταν εύκολο να προσθέσετε στάμπα ή καύση ξύλου στο ξύλο, αν το θέλατε. Θα πρέπει απλώς να το κάνετε πριν τελειώσετε το ξύλο με βερνίκι.

Το ωραίο με το σκάλισμα του ξύλου μόνοι σας είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από κορμούς και διαφορετικά στυλ φλοιού. Και επειδή είναι τόσο φθηνά στην κατασκευή τους, μπορείτε να κάνετε απεριόριστη προσφορά για δώρο ή να τα πουλήσετε σε εκπτώσεις χειροτεχνίας.

Θα διαβάσω τις οδηγίες για την κατασκευή των ξυλογραφιών από το δικό σας κομμένο μπλοκ. Αν θέλετε να αγοράσετε ροκανίδια, απλώς ακολουθήστε τα βήματα φινιρίσματος και θα τα χτυπήσετε σε χρόνο μηδέν.

Ξύλινα σουβέρ DIY

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους προς επιλεγμένα προϊόντα. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω ενός από τους συνδέσμους, κερδίζω μια μικρή προμήθεια χωρίς κόστος για εσάς.

Ενώ αυτά τα σουβέρ DIY είναι εύκολο να κατασκευαστούν, απαιτούν ειδικά εργαλεία. Απαιτείται ένα φαλτσοπρίονο ή ένα πριόνι κοπής για να λάβετε τους δίσκους κορμού. Εάν δεν έχετε ήδη φαλτσοπρίονο, σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμοι για μια μεγάλη ποικιλία από ρουστίκ χειροτεχνίες. Έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και το δικό μου για να φτιάξω μικρά κλαδάκια για ρουστίκ πινέζες.

Επιπεδο ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ: Απλός

Απαραίτητα υλικά:

Οδηγίες για DIYers:

Μόλις βρείτε έναν καλό κορμό ενός έλατου ή άλλου επιθυμητού είδους δέντρου, πρέπει να τον κόψετε σε φέτες με ένα φαλτσοπρίονο. Κόψτε κάθε φέτα στο ίδιο πλάτος, οπουδήποτε μεταξύ 1/4 ίντσας και 1/2 ίντσας πάχος, ανάλογα με το τι θέλετε.

Μετά το κόψιμο θα θελήσετε να τρίψετε το πάνω λείο πρώτα με γυαλόχαρτο μέτριας άμμου και μετά να τελειώσετε με γυαλόχαρτο λεπτόκοκκου. Εάν χρησιμοποιείτε κορμό πεύκου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι διαρρέει λίγος χυμός. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσετε το ξύλο με ένα μείγμα μισού νερού και μισού λευκαντικού για να σταματήσετε τη διαρροή.

Μόλις στεγνώσει, μπορείτε να τρίψετε. Μετά το τρίψιμο, σκουπίστε όλα τα πριονίδια. Τώρα είστε έτοιμοι να ζωγραφίσετε.

*Παρατήρηση: Σε αυτό το σημείο έχετε τη δυνατότητα να διακοσμήσετε το ξύλο με σφραγίδες από καουτσούκ ή ένα εργαλείο καύσης ξύλου.

Για να αποκτήσω μια ωραία παχιά στρώση βερνικιού ουρεθάνης θα χρησιμοποιούσα ένα γυαλιστερό φινίρισμα με πινέλο. Απλώστε σε δύο έως τρεις στρώσεις και στεγνώστε τελείως μεταξύ κάθε στρώσης. Βερνίκι και το πάνω, το κάτω και τα πλαϊνά για να σφραγίσουν τελείως τα σουβέρ. Τώρα θα είναι αδιάβροχα.

Η πλάτη θα πρέπει να είναι φινιρισμένη με τσόχα για να αποτρέψει τα σουβέρ από το ξύσιμο των επίπλων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκομμένους κύκλους από τσόχα που μπορούν να κοπούν εάν χρειάζεται. Ή, χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο κύκλο, χαράξτε έναν κύκλο σε ένα κομμάτι τσόχας στο μέγεθος του σουβέρ σας. Κόψτε τον κύκλο και κολλήστε τον στο πίσω μέρος του σουβέρ. Κάντε αυτό για το καθένα.

σουβέρ φτιαγμένο μόνος σου

Το τελευταίο σας βήμα είναι απλά να στοιβάζετε τα τελειωμένα σουβέρ το ένα πάνω στο άλλο και να τα δέσετε με ένα δερμάτινο ή κορδόνι ραφίας για να τα κάνετε ένα τέλειο σετ δώρου για κάποιον στη λίστα σας!

σουβέρ φτιαγμένο μόνος σου

Για άλλη μια μοναδική ιδέα σουβέρ DIY, ρίξτε μια ματιά στα σουβέρ από φελλό κρασιού στο 10 Creative Wine Cork Crafts.

Paylaşın